Boer Boris gaat naar de markt.

Zoals ik in mijn vorige blog al schreef bezochten wij onlangs een Lammetjesdag.

Maar dit was wel een hele bijzondere Lammetjesdag want Boer Boris kwam ook op bezoek en kwam daar met een verrassing !!! Hij kwam nl. zijn nieuwste boek presenteren en natuurlijk om voor te lezen.

Boer Boris las voor en  Philip Hopman maakte er tekeningen bij. Natuurlijk kochten wij dit nieuwste boek en lieten het signeren door Ted van Lieshout en Philip Hopman.

 

Boer Boris heeft inmiddels 5 prentenboeken. Het meest bekende boek is Boer Boris gaat naar de zee want dit boek stond onlangs centraal tijdens de nationale voorleesdagen en was het bekroonde peuterboek van 2015.

‘Boer Boris gaat naar de markt’ is het vijfde prentenboek in de reeks van Ted van Lieshout en Philip Hopman.
In dit boek wil Boer Boris naar de markt om zijn producten te verkopen. Maïs, pudding, kaas, brood, aardappels, groenten. Maar hoe moet hij op de markt komen? Steeds als Boer Boris een vervoersmiddels heeft gevonden komt hij een verkeersbord tegen dat het verboden is. Geen enkel voertuig lijkt toegestaan. Fietsen, auto’s en ook raketten zijn verboden. Zal Boris zijn weg naar de markt kunnen vinden?

 

Mijn kindjes vonden het nieuwste verhaal een heel leuk verhaal. De illustratie’s zijn weer mooi getekend en het verhaal is kort en bondig.

Op de site van de uitgeverij Gottmer zijn een tweetal downloads te vinden die bij dit boek horen nl. een leuke kleurplaat en een mooie knipplaat voor een kijkdoos.

http://www.gottmer.nl/downloads/Kleurplaat_download.pdf

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s