clini-clowns

clown

Ik heb altijd een zwak hart gehad voor de cliniclowns. Al een aantal jaren ben ik donateur. En ook bij ons thuis op de kinderkamer is TOET te vinden. Toet is de nieuwste knuffel van de cliniclowns. Deze lieve kleine muis is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren in de webshop.

CliniClowns_knuffel_Toet-667x208

http://www.cliniclowns.nl/knuffel/

Zoals jullie wellicht weten is onze dochter prematuur geboren. Tijdens de eerst maanden na haar geboorte lag zij in het ziekenhuis om te groeien zodat ze met ons mee kon naar huis.

Tijdens haar ziekenhuisperiode is er geen cliniclown bij haar op bezoek geweest. Maar toen ze een half jaar oud was belande ze met een virus in het ziekenhuis op de kinderafdeling. Op de dag voor haar ontslag werden wij verrast! Er kwamen twee clowns bij kleine Roos op bezoek en zongen een prachtig lied voor haar. Een roosje,mijn roosje, mijn roosje,…………..

Roos genoot ervan maar ook wij ! Wat bijzonder !

Maar ik werd nog meer geraakt door het werk van de cliniclowns nadat ik in contact kwam met een mama van een dappere dodo. Haar dochter en haar gezin hebben moeilijke tijden doorstaan en regelmatig kwamen de cliniclowns op bezoeke en lieten even een zon weer stralen.

Helaas heeft deze dappere dodo de strijd niet mogen winnen en is nu een stralende mooie ster. Ze wordt enorm gemist door iedereen die haar heeft mogen leren kennen. Persoonlijk maar ook via de verhalen en blogs van haar dappere mama.

Tijdens haar afscheid waren ook daar haar clowns ! Wat super mooi en super lief !!

Nog een paar maandjes en dan zou deze dappere dodo 2 jaar worden.

Op 17 mei a.s. is er een rode-neuzen-run voor Elara. Het is een sponsorloop voor hete goede doel in naam van Elara. De mama van Elara wil graag d.m.v. de sponsorloop om geld op te halen voor de CliniClowns.

Nu is ze nog op zoek naar sponsoren. Elke euro is meegenomen. Je kunt kiezen uit een vast bedrag of een bedrag per ronde. Inmiddels is er al over de 200 euro opgehaald. Maar graag willen wij iedereen vragen om iets te doneren.

Je maakt niet alleen Stichting CliniClowns blij met je donatie, maar ook deze mama welke probeert de herinnering aan haar mooie, knappe en vooral dappere dochter levend te houden.

alle info. over deze run is te vinden op de onderstaande site :

http://www.mamavanelara.nl/category/rode-neuzen-run-voor-elara/

meer informatie  over de cliniclowns is hier te vinden :

http://www.cliniclowns.nl/

Logo_Cliniclowns-nieuwsbericht_(1)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s