Texel

inmiddels zijn we Alweer een paar weekjes terug van een weekje Texel. En wat hebben we genoten !!

We verbleven in een super mooie en luxe chalet bij het plaatsje den Hoorn in een prachtig duingebied. Nabij de boerderij van boer Jan en Rianne van het tv-programma boer zoekt vrouw.


Maar wat kunnen kindjes genieten van mooie en soms eenvoudige dingen ! En wij …. genieten dubbel mee !

Onze kindjes zijn dol op de zee en het strand en daar waren we dus ook iedere dag wel te vinden. Voor de vakantie kochten we een mooie schep en emmer bij de Action en die zijn veelvuldig gebruikt.

schep

 Een aanrader is Kaap Noord. Een leuk strandpaviljoen bij de vuurtoren nabij de waddenveer. Een mooi groot en rustig stuk strand waar de kinderen heerlijk kunnen spelen, de hond los kan genieten van de zee en het strand en waar wij de dag afsloten met een heerlijk maaltijd bij het strandpaviljoen  Kaap Noord

De zelfpluktuin is ook super leuk voor de kinderen. Helaas kwamen wij op de verkeerde dag. Er konden nl geen aardbeien geplukt worden. Een grote terleurstelling voor mijn kindjes. We konden wel besjes plukken maar die lusten ze niet dus niet zo heel leuk om te plukken.

Gelukkig was er ook een “speeltuin”. Een grote berg zand met graafmachines. Dit was een groot succes !!


Op de dag van vertrek gingen we nog met een robbentocht mee. Helaas met  windkracht 6-7. Dus het was eerst varen op een omstuimige waddenzee. Toen we in dieper water kwamen werd de zee rustiger. We vaarde eerst naar Den Helder naar de marine haven.


En daarna weer terug richting Texel langs een zandbank in de hoop zeehondjes te zien. Gezien het de wilde zee kregen we helaas geen garantie maar …… We hebben ze gespot !!

Na deze tocht was het helaas alweer tijd om naar huis te gaan.

We hebben veel leuke dingen gedaan, de dagen vlogen helaas voorbij.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s