Efteling

Na vele nachtjes slapen was het eindelijk zover !

Wij gingen met ons gezin een dagje naar de Efteling !

De voorpret begon al een dagje eerder want de reis vanuit het hoge noorden naar kaatsheuvel neemt een aantal reisuren in beslag dus besloten wij een nachtje te slapen in een hotel !  

Zaterdagmorgen stapte we na ons ontbijt in de auto op weg naar de Efteling, helaas had half Nederland bedacht om de Efteling op deze mooie herfstdag te bezoeken want de toegangsweg en de parkeerplaats waren … vol !! Gelukkig heeft de Efteling naast de centrale parkeerplaats ook nog een parkeerterrein en …. hier vonden wij mooi parkeerplekje bijna vooraan !!

  
Na een korte wandeling passeerde we de kassa, entreekaarten waren gelukkig al in ons bezit en via de kaartcontrole gingen wij op weg naar de 1e Attractie.

  

  
Maar wie zien we daar ?

  
Snel even op de foto en op weg naar Fata Morgana. De wachttijd daar is 15 min en dit gaat snel. Het tochtje met de boot vond onze peuter te spannend !! 

Haar wens is Jokie onmoeten dus op weg naar het Carnaval Festival plein. Daar zijn we precies op tijd want daar staan opeens Jokie en Jet !!

  Samen dansen en zingen de kleintjes mee, dikke pret. Nu we toch hier zijn gaan we meteen met Jokie de wereld rond in de attractie: Carnaval Festival en vervolgens lekker eten in het restaurant.
  
De hele dag genieten we van de attracties, heerlijke herfstzon, de gezellige sfeer en hebben dikke pret !De dag vliegt voorbij.

 De efteling zou om 18.00 uur sluiten maar ivm de drukte blijven ze een uur langer open. Als wij na 19.00uur richting de uitgang lopen blijkt de Aquarana Aquanura te spelen. Dit kunnen we niet aan ons voorbij laten gaan.

  
En dan als allerlaatste nog even de souvenierwinkel in en daarna zit echt onze dag erop šŸ˜”

  
Onderweg in de auto zegt onze kleuter: ik vindt het zo jammer ! Ik vraag wat vindt je jammer ? Dat onze dag alweer voorbij is. Dit regeltje hoor ik regelmatig, bijna dagelijks nog voorbij komen.

Ik denk dat het een super geslaagde dag was.

  

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s