Flessen-post

 Wij zijn dol op post. Want wat is het altijd leuk om zomaar een mooie kaart met een lieve boodschap op je deurmat te vinden of  voor iemand een passende kaart te kopen, te voorzien van een boodschap en daarna te posten. 

Altijd als wij op vakantie zijn mogen de kinderen een eigen vakantiekaartje uitzoeken en naar huis sturen. Zij vertellen hun boodschap en vervolgens schrijven wij deze samen op de kaart.

 Een leuke herrinnering aan onze vakantie.

Maar ook de opa’s & oma’s worden natuurlijk niet vergeten en dit jaar kwamen de hartvriendinnen er ook nog bij.

 Maar naast het verzenden van deze post deden we ook nog een speciale kaart op de post !  

 

Na een middagje strand gingen we een hapje eten bij  Strandpaviljoen de Branding ( echt een aanrader !!)

Bij de ingang zagen de kinderen deze kleurkaart en potloden staan.

Super leuk ! Tijdens het wachten op onze maaltijd werd er flink gekleurd en bij terugkomst in het vakantiehuisje werd er de laatste gand aangelegd. 

Vervolgens op zoek naar een fles. In ons geval een kleine petfles. We rolde de kaart op, deden het in een boterhamzakje en hup in de fles met een paar mooie schelpen van het Terschellinger strand.

 
Op onze één na laatste vakantiedag gingen we nog een middagje naar zee en gooide we de fles (na een aantal weggooipogingen) bij West aan Zee in de zee en begon de flessenpost aan zijn reis ! 

  
Zie je de fles dobberen op de Noordzee ? 
 
Nadat we een paar dagen thuis waren lag er zomaar post op de deur mat. 

Onze fles was gevonden !! De flessenpost is 3 dagen na het posten gevonden door twee kindjes op het strand van Schiermonnikoog !


Bedankt Jarne & Mara van Dongen voor het vinden van de fles en het  sturen van deze mooie kaarten ! (Helaas kunnen we jullie geen bedankkaartje sturen. Adres onbekend)

 

Advertenties

4 reacties op ‘Flessen-post

    1. O wat leuk !! Is jullie ballon ook gevonden ? Wij willen hier een traditie van gaan maken. Iedere strandvakantie een flessenpost. Ben nu al op zoek naar mooie bruikbare flesjes ☺️

  1. Hallo mama juf, wat toevallig dat ik deze blog tegenkom omdat ik probeerde te googlen iets heel anders van Mara en Jarne. Ik ben namelijk de mama van Mara en Jarne van Dongen :). Wat superleuk om zo te lezen welk verhaal eraan vooraf ging toen wij deze fles vonden, en dat de kaartjes goed terecht gekomen zijn. Groetjes, Myrte

    1. Hoi, wat super leuk om een berichtje van julie te lezen. We wilde nl. heel graag jullie een kaartje terug sturen maar op de kaart stond helaas geen adres. Via twitter, facebook en via mijn weblog waren we een zoektocht gezocht.
      Helaas zie ik nu pas je berichtje. Maar super leuk dat we toch elkaar gevonden hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s